ztelevize.cz = TV program, filmy, seriály, pořady

25. duben 2024. Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Reklama

Pokračuje kvalifikace o MS v roce 2018, Itálie hostí Španělsko, Kosovo přivítá Chorvatsko

facebook FIFA World Cup 2018

Ve čtvrtek bude pokračovat kvalifikace o MS v roce 2018, které pořádá Rusko. Ve šlágru dne bude hostit Itálie Španělsko, Kosovo se poprvé v kvalifikaci představí doma proti Chorvatsku a Rakousko přivítá Wales.

reklama

Zítra startuje kvalifikace o mistrovství světa 2018 v Rusku. Šlágrem čtvrtečního programu bude jistě utkání domácí Itálie, která hostí Španělsko. Poprvé se dom představí Kosovo, které přivítá Chorvatsko, tomu budou chybět hvězdní záložníci Modrič s Rakitičem, navíc jim čerstvě vypadla i letní posila Juventusu Pjaca. Do zápasu na horké půdě Kosova, půjdou Chorvaté značně oslabeni. Turecko doma přivítá Ukrajinu, která svému soupeři nedala branku už dlouhých jedenáct let. Překvapení letošního Eura Island doma přivítá Finsko. Irsko hostí družinu slovenského trenéra Weisse Gruzii. Outsider skupiny G Lichtenštejnsko hostí Albánii. V dalších zápasech hostí Makedonie Izrael, Moldávie přivítá Srbsko a Rakousko změří síly s Walesem. Všechny zápasy startují ve 20:45 hodin.

Další zápasy jsou na programu v pátek, česká fotbalová reprezentace sehraje svůj druhý zápas kvalifikace v sobotu v Hamburku s Německem a v úterý přivítají čeští fotbalisté v Ostravě outsidera skupiny Ázerbájdžán.


Zveřejněno: 5.10.2016 | Témata: První fotbalová liga, fotbal, reprezentace

Diskuze / komentáře

Nepřihlášený uživatel
Nikdo tu ještě nenechal komentář. Buďte první!
reklama
Další videa