ztelevize.cz = TV program, filmy, seriály, pořady

20. duben 2024. Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Reklama

Blockbustery utočí! Který film ovládl kina tento víkend?

Byl to nový X-Men: Apokalypsa, Angry Birds ve filmu, Captain America: Občanská válka či úspěšný remake snímku Kniha džunglí?

reklama

Jak jsme Vás již ve čtvrtek informovali, do kin šly tento víkend zajímavé snímky. Mezi nejočekávanější bezesporu patřil X-Men: Apokalypsa. Nejnovější X-Meni tak startovali hned ve 140 sálech a podařilo se jim z kapes 33 200 diváků vytáhnout 4,8 milionů Kč. Toto číslo se nedá ale považovat za úplný úspěch, v předminulém víkendu startoval Captain America ve 104 kinech s 92 tisíci diváky v sedačkách, což se X-Meni při porovnáví dají označovat i za lehký finanční propadák.

Shlédněte trailer filmu X-Men: Apokalypsa.

Na druhém místě v náštěvnosti se tento víkend udrželi naštvaní ptáci v podání Angry Birds ve filmu. Ptáci jsou v kinech již z minulého víkendu, a tentokrát se na ně vydalo 26 097 diváků s tržbami 3,5 miliónů korun.

Shlédněte trailer filmu Angry Birds ve filmu.

Již zmíněný Captain America: Občanská válka se udržel v první trojce i tento víkend, kdy na něj přišlo 14 911 diváků, kteří v pokladnách nechali 2,2 miliónu korun.

Shlédněte trailer filmu Captain America: Občanská válka.

Další snímky již o víkendu utržily pod milion korun. Na čtvrtém místě se drží Kniha džunglí, na pátém český snímek Teorie tygra, šesté pak zaujímá Svátek matek a nepříliš povedený návrat Návštěvníci 3: Revoluce shlédlo 5 234 diváků.


Zveřejněno: 23.5.2016 | Témata: tržby v kinech

Diskuze / komentáře

Nepřihlášený uživatel
Nikdo tu ještě nenechal komentář. Buďte první!
reklama
Další videa