ztelevize.cz = TV program, filmy, seriály, pořady

26. duben 2024. Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Reklama

Zahraniční seriál o řádu templářů bude natáčen v ČR

V prostorách Barrandov Studio by mělo ještě letos dojít k začátku natáčení výpravného televizního seriálu Knightfall. Seriál se bude věnovat existenci, ve své době mocného a tajuplného řádu templářů.

reklama

„Na našem pozemku tak nyní měníme nádhernou stavbu, kterou jsme vybudovali pro natáčení televizní série Borgiové, za jinou. Bude ještě větší, a doufejme, že se bude využívat opět několik let,“ řekl v rozhovoru pro deník E15 Petr Tichý, šéf barandovských studií.

„Jen tady na Barrandově budou do stavby dekorace investovány desítky milionů korun - a to nemluvím o pronájmech ateliérů, o nákladech na štáby a o nákladech na další lokace, kde se bude seriál natáčet,“ uvedl Tichý pro E15 a dodal „Pokud zde projekt zůstane několik let, bude objem utracených peněz určitě velmi podobný jako u právě skončeného projektu BBC Mušketýři,“

Seriál bude produkovat společnost A+E Studios ve spolupráci s Jerremy Renerem. Seriál by se měl opírat o skutečné události, které vedly až k následnému pronásledování a pádu řádu templářů v pátek 13. roku 1307.

Název seriálu Knightfall může být i jen pracovním názvem, nemusí se tak jednat o finální název seriálu. Vysílat se bude na TV stanici History Channel.

zdroj: E15, knightstemplarvault.com


Zveřejněno: 5.5.2016 | Témata: řád templářů, templáři, Barrandov Studio

Diskuze / komentáře

Nepřihlášený uživatel
Nikdo tu ještě nenechal komentář. Buďte první!
reklama
Další videa