ztelevize.cz = TV program, filmy, seriály, pořady

19. duben 2024. Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Reklama

Nova na jaře představí nové seriály i světovou zábavnou show

Skupina Nova na tiskové konferenci představila programové schéma pro jaro 2016 s několika premiérovými formáty. Diváci se mohou dvakrát týdně těšit na nový komediálně dramatický seriál Drazí sousedé a světovou zábavnou show Tvoje tvář má známý hlas. Chybět nebude ani očekávaný český komediální seriál Na vodě. Originální domácí tvorbu si tak publikum vychutná až šestkrát týdně.

reklama

„Jako lídr trhu přinášíme hned několik nových atraktivních formátů, které obohatí naše vysílací schéma. K úplným novinkám patří nové komediální drama Drazí sousedé a spoustu zábavy přinese všem kategoriím diváků skvělá show plná celebrit Tvoje tvář má známý hlas. V současné době také intenzivně pracujeme na řadě dalších nových projektů, které se ve vysílání objeví už v následujících sezonách,“ říká Alex Ruzek, programová ředitelka skupiny Nova. Už 7. února odstartuje také nový český komediální seriál Na vodě v hlavních rolích s Lukášem Langmajerem a Tomášem Klusem. Na premiérové díly se mohou těšit i diváci oblíbených formátů TV Nova: Ordinace v růžové zahradě 2, Ulice a Výměny manželek.

Hlavní novinkou letošního jara bude seriál Drazí sousedé. V příběhu, ve kterém jde o třicetimilionové dědictví, proti sobě budou stát zhýčkaní příbuzní z města se svéráznými obyvateli malé české vesnice. V hlavních rolích seriálu se objeví Lenka Zahradnická, Tomáš Novotný, Petr Buchta, Štěpán Benoni, Milan Šteindler, Dana Batulková a další. Na vysílání se mohou diváci těšit každé pondělí a středu.

Sobotní večery budou patřit nové zábavné show Tvoje tvář má známý hlas, ve které se představí české celebrity v rolích populárních světových hvězd. Publikum se může těšit na Ivanu Chýlkovou, Petra Rychlého, Ivu Pazderkovou, Davida Krause, Hanu Holišovou, Petra Vondráčka, Annu Fialovou a Davida Mišíka, jejichž výkony bude hodnotit porota ve složení Jakub Kohák, Janek Ledecký a Jitka Čvančarová s jedním hostujícím porotcem. Pořadem bude provázet Ondřej Sokol.

Filmovým fanouškům televize Nova v roce 2016 přinese premiérové české i zahraniční filmy. Z domácí tvorby se mohou těšit na třetí pokračování komedie režiséra Zdeňka Trošky Babovřesky, snímek Život je život v hlavní roli s Ondřejem Vetchým, bláznivou komedii Vánoční Kameňák nebo lovestory Pohádkář. Ze zahraničních trháků se diváci Novy dočkají akčních filmů, ve vysílání se objeví například John Carter: Mezi dvěma světy, Iron Man 3, Osamělý jezdec s Johnnym Deppem, drama z prostředí formule 1 Rivalové nebo thriller John Wick s Keanu Reevesem. Chybět nebude ani zábava s filmy Machři 2 nebo Zpátky do ringu se Sylvesterem Stallonem. Pro děti je připraven například oblíbený dobrodružný animovaný film Rebelka.

Velké oblibě se těší i zahraniční kriminální seriály. Na obrazovkách TV Nova se objeví závěrečná sedmá řada seriálu Mentalista s charismatickým konzultantem FBI Patrickem Janem, nová dvanáctá série Námořní vyšetřovací služby a úplně nový seriál Policie Battle Creek.

zdroj: CET21 press


Zveřejněno: 17.1.2016 |

Diskuze / komentáře

Nepřihlášený uživatel
Nikdo tu ještě nenechal komentář. Buďte první!
reklama
Další videa