ztelevize.cz = TV program, filmy, seriály, pořady

18. duben 2024. Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav.
Reklama

Další smrt v Ordinaci v růžové zahradě?

archiv TV Nova

Herečka Kamila Kikinčuková (27) alias seriálová sestřička Stela Seifertová se vybourá v autě a bude převezena do nemocnice s vážnými zraněními. Stela však čeká dítě, co se s ním stane? Nechcete-li si nechat prozradit děj seriálu, dál už nečtěte!

reklama

Mezi otcem nenarozeného dítěte MUDr. Tomášem Zajícem (herec Brano Holiček) a Stelou proběhne šílená hádka, která pokračuje i v automobilu. Rozčílená Seifertová pak za volantem způsobí v nepřehledné zatáčce autonehodu.

„Následující díly seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 budou velmi napínavé, divákům ale děj prozrazovat nebudeme. Mohu potvrdit, že v zítřejším díle dojde k autonehodě Stely a Tomáše. Jak ale tato nehoda dopadne, na to si diváci budou muset počkat do dalších dílů,“ potvrdila deníku Aha! tisková mluvčí Nova TV Alžběta Cimová.

„Nehodou začne skutečně dechberoucí scéna, kdy ji převezou do kamenické nemocnice. Lékaři ji budou operovat, ona ale bude velmi krvácet a nakonec se jí zastaví srdce při jeho masáži,“ prozradil zdroj z natáčení deníku Blesk  s tím, že nenarozené miminko zažije dramatický příchod na svět. Když už to bude vypadat beznadějně, nakonec však přežije!


Zveřejněno: 4.5.2016 | Témata: autonehoda, Stela Seifertová

Diskuze / komentáře

Nepřihlášený uživatel
Nikdo tu ještě nenechal komentář. Buďte první!
reklama
Další videa