ztelevize.cz = TV program, filmy, seriály, pořady

19. duben 2024. Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Reklama

Češi nastoupí proti Finsku s Hrubcem v brance, kapitánem týmu bude Jeřábek

Česká hokejová reprezentace se představí na Karjala Cupu proti domácímu Finsku s třineckým brankářem Šimonem Hrubcem v brance, kapitánem týmu byl po Janu Kovářovi zvolen Jakub Jeřábek, v prvním útoku nahradí Kováře, Horák.

reklama

Čeští hokejisté se dnes od 16:30 hodin představí ve finských Helsinkách proti domácímu Finsku. Na druhý a třetí zápas do Finska neodcestoval kapitán týmu Jan Kovář, který po dohodě s reprezentačními trenéry dostal volno. Trenéři chtějí vidět v akci jiné kluky a dát jim více prostoru ve hře. Kapitánské céčko po Kovářovi převzal obránce Jakub Jeřábek, další bývalý plzeňský hokejista, momentálně hájící barvy Podolsku v ruské KHL.

Do branky proti Finsku nastoupí třinecký brankář Šimon Hrubec, oproti zápasu se Švédy se do sestavy podívají také liberecký obránce Radim Šimek a jeho kolega z týmu útočník Michal Bulíř, šanci by měl dostat také Radan Lenc z Mladé Boleslavi, který proti Švédsku plnil roli třináctého útočníka.

Jana Kováře nahradí v elitním útoku centr Podolsku Roman Horák, Michal Bulíř s Radanem Lencem se představí ve čtvrté formaci společně s Tomášem Hykou. Proti Finsku tak nastoupí čtvrtá formace tří nováčků v národním dresu. Otazník zatím visí nad obráncem Zámorským, který má menší zdravotní problémy, jestli do utkání zasáhne, nebo ne se bude vědět až těsně před utkáním.

Předpokládaná sestava proti Finsku:

Hrubec – Jeřábek ©, Polášek, Zámorský, Šimek, Rutta, Dietz, Pavelka, M. Doudera – Radil, Horák, D. Kubalík – Jarůšek, Filippi, Kvapil – Holík, R. Hanzl, T. Zohorna – Hyka, Bulíř, Lenc – Kämpf


Zveřejněno: 5.11.2016 | Témata: lední hokej, reprezentace

Diskuze / komentáře

Nepřihlášený uživatel
Nikdo tu ještě nenechal komentář. Buďte první!
reklama
Další videa